Αρχική > Βιογραφικό

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Λ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ

Φιλόλογος, δημοσιογράφος / τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός από το 1972 ως το 2003, νομαρχιακός σύμβουλος Αθηνών το 2002-2004, βουλευτής της Α΄ Αθηνών το 2004- 2007 με τη Νέα Δημοκρατία, συγγραφέας 18 βιβλίων, Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων επί 9 χρόνια ως το 2019 και σήμερα πλέον,συνταξιούχος και "Ενεργός Πολίτης", ο Δημήτρης Κωνσταντάρας μοιράζει πλέον το χρόνο και τις δραστηριότητές του ανάμεσα στην αρθρογραφία, τα βιβλία του και την οικογένειά του.

Δημήτρης Κωνσταντάρας
Το χειμώνα του 2010 ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με την παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη, και εξελέγη Πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος στο 6ο Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων και στη συνέχεια Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ορίστηκε μέλος του Δ.Σ. του ραδιοφωνικού Σταθμού του ΑΘΗΝΑ 9.84.

Μέσα από την ιστοσελίδα του, αναφέρει τις δραστηριότητές του, καταθέτει τις θέσεις και τις απόψεις του και αποθηκεύει την αρθρογραφία και τα σχόλιά του. Στις 4 Δεκεμβρίου του 2009 υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Ε.Ρ.Τ. αλλά δεν πήρε ποτέ την παραμικρή ειδοποίηση για τη διαδικασία της... αξιοκρατικής αξιολόγησής του.

 
Το μυθιστόρημα των 12Την χρονιά του 2009 ασχολήθηκε με 3 βιβλία. Το πρώτο, ένα πρωτότυπο στη γραφή και την επικοινωνία του μυθιστόρημα με τίτλο "Το μυθιστόρημα των 12" το οποίο έγραψε μαζί με άλλους 11 συγγραφείς και το οποίο δημοσιεύθηκε και σε συνέχειες στο διαδίκτυο στη διεύθυνση http://dodeka-book.blogspot.com, εκδόθηκε από την "ΕΜΠΕΙΡΙΑ" Εκδοτική στις 2 Μαρτίου και παρουσιάστηκε επίσημα στο Αθηναϊκό κοινό τη Δευτέρα, 26 Απριλίου, στις 20.30, στον ΙΑΝΟ. Είχαν προηγηθεί παρουσιάσεις στα Ιωάννινα και την Πάτρα.

Το δεύτερο, το μυθιστόρημα "Η Κυρία Μέλπω" εκδόθηκε το Νοέμβρη του 2010 πάλι από την "Εμπειρία Εκδοτική".
Τελείωσε επίσης ένα θεατρικό έργο με τίτλο "Η γοητεία του να είσαι βουλευτής", το οποίο αργότερα πήρε τον τίτλο "Βουλευτή να σε πει η μάνα σου".
 
Το καλοκαίρι του 2012 άρχισε να γράφει ένα νέο μυθιστόρημα, επάνω σε μια πραγματική ιστορία, ενός πραγματικού ανθρώπου . Και το βιβλίο αυτό, εκδόθηκε το 2013, με τον τίτλο "Η Αφροδίτη της Ανάφης", από την "Εμπειρία Εκδοτική". Το φθινόπωρο του 2014, όντας στο Νοσοκομείο για μια σοβαρή επέμβαση, αποφάσισε να γράψει το επόμενο μυθιστόρημά του που, με αρκετές αναφορές στην προσωπική του περιπέτεια, κυκλοφόρησε το 2016 από ένα νέο Εκδοτικό Οίκο, τον Entypois, με τον τίτλο "Άσπρο Πουκάμισο και Κόκκινα Παπούτσια". Από τις αρχές Νοεμβρίου του 2016, ανέλαβε υπεύθυνος διευθυντής και επιμελητής έκδοσης της Διαχρονικής Βιβλιοθήκης του Εκδοτικού Οίκου Εμπειρία – Σμυρνιωτάκης για την έκδοση των 100 σπουδαιότερων Βιβλίων που διαμόρφωσαν τον κόσμο. 

Η συνεργασία διεκόπη τον Νοέμβριο του 2017. Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, ολοκλήρωσε τη συγγραφή Α. του θεατρικού έργου "Βουλευτή να σε πει η μάνα σου" που δεν "ανέβηκε" σε θεατρική σκηνή αλλά εκδόθηκε από τις Εκδόσεις "Βακχικόν", Β. το κοινωνικό-ιστορικό ανάγνωσμα "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ" ) σε τρία μέρη) που εκδόθηκε από τις Εκδόσεις "Εντύποις", Γ. Άρχισε την εβδομαδιαία συνεργασία του με το ενημερωτικό ιστολόγιο Reporter.gr, Δ. Συνέχισε και επεξέτεινε τη συνεργασία του με το Ειδικό ιστολόγιο για την Αναπηρία meallamatia.gr, Ε. Το 2020, ολοκλήρωσε τη συγγραφή του μυθιστορήματός του ( βασισμένου σε μια πραγματική ιστορία) "Ο γιός της παπαρούνας" σε συνεργασία με την κόρη του Παυλίνα και ΣΤ. Έγραψε μια νέα, ανανεωμένη μετάφραση από αδημοσίευτη μετάφραση στα Γαλλικά του "Ημερολόγιου της Άννας Φρανκ  
Επίσης, μεταξύ 2019 και 2020, σε συνεργασία με τον εκδοτικό Οίκο "Vaporia" , ολοκλήρωσε ένα άλμπουμ με 37 συνεντεύξεις προσωπικοτήτων από το χώρο της Ναυτιλίας και της Επιχειρηματικότητας, η έκδοση του οποίου καθυστερεί λόγω της πανδημίας.


 
 
 

 

ΑΧΡΗΣΤΕΣ/ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Λ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ
 
 
 Τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΑ), του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου [ΠΣΑΤ], της Association Internationale de la Presse Sportive [AIPS], της Ελληνικής Εταιρίας Θεατρικών Συγγραφέων [ΕΕΘΣ] και  του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου 

 

ΓΕΝΝΗΣΗ:     9 Οκτωβρίου 1946 – ΑΘΗΝΑ

 

ΓΟΝΕΙΣ:        Λάμπρος Κωνσταντάρας – Ηθοποιός

Ιουλία Γεωργοπούλου - Ηθοποιός

 

ΠΑΙΔΙΑ:        Παυλίνα (1974). Ραδιοφωνική Παραγωγός / Σκηνοθέτης Τηλεόρασης/                                   Επιχειρηματίας

Λάμπρος (1979). Δημοσιογράφος/ Τηγλεοπτικός- Μουσικός Παραγωγός.

 

 

ΣΠΟΥΔΕΣ

 • Λύκειο Α. Γ. Τυχοπούλου.
 • Ιnstitut Francais dAthenes.
 • Wilson Borough High School, Easton, Pennsylvania, U.S.A.
 • Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών / Φιλοσοφική Σχολή / Τμήμα Ελληνικής και Αγγλικής Φιλολογίας.

 

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

 • ΑΓΓΛΙΚΑ ( άριστα)
 • ΓΑΛΛΙΚΑ (πολύ καλά)


ΠΤΥΧΙΑ - ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ

 • Wilson Borough High School Diploma (Δίπλωμα Αμερικανικού Λυκείου, 1964).
 • Πανεπιστήμιο Αθηνών – Φιλοσοφική Σχολή (1970).


ΒΡΑΒΕΙΑ - ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

1972:   Βραβείο καλύτερου στίχου στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης.

1985:   "Δημοσιογράφος της χρονιάς" από την εφημερίδα ΠΑΤΡΑ-ΣΠΟΡ.

1986:   Βραβείο Πανελληνίου Συνδέσμου Γονέων, για τη συμβολή του στην πάταξη

           της μάστιγας των ναρκωτικών.

1986:   Ειδική Διάκριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας “Αθλητισμός για ΄Ολους”.

1987:   Ειδική Διάκριση του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών.

1993:   Βραβείο “Ι Π Ε Κ Τ Σ Ι”  Ελληνοτουρκικής Φιλίας για τη δουλειά του στην Τηλεόραση.

 

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ

Πετάει…πετάει το πουλί:Η πρώτη μεταδικτατορική επιθεώρηση, σε συνεργασία με τους Πάνο Τσίρο και Γιάννη Κακουλίδη. Ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη από το θίασο του Πέτρου Φυσσούν (Ιούλιος, 1974).

Λαέ Αφέντη: Επιθεώρηση σε συνεργασία με τους Πάνο Τσίρο και Γιάννη Κακουλίδη. Ανέβηκε στην Αθήνα από το θίασο του Πέτρου Φυσσούν (Οκτώβριος, 1974).

Μια Αθηναία στην Αθήνα: Σενάριο για την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά με τη Ρένα Βλαχοπούλου, σε συνεργασία με τους Πάνο Τσίρο και Γιάννη Κακουλίδη (1976 – 1977).

Η Ιστορία της Φόρμουλα Ι:Κάκτος (1979).

Ο Απαπαπαπάς και άλλα παραμύθια: Καρκατσούλης (1980).

Ποτέ μην αγαπήσεις ξένο: Μυθιστόρημα του H. Robins σε ελεύθερη απόδοση, Κάκτος (1981).

Ο Μπαλαντέρ:Σενάριο για την κινηματογραφική ταινία “Ο Λαμπρούκος μπαλαντέρ”, με το Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Μάρω Κοντού - Κινηματογραφικός Οργανισμός Καραγιάννης / Καρατζόπουλος (1981). ( Με τον Πάνο Τσίρο)

Λάμπρος Κωνσταντάρας / Μέσα απ΄ τα δικά μου μάτια:Βιογραφική Μονογραφία,  Καστανιώτης (1997).

Απόψε θα σου ορκιστώ πως σ΄ αγαπάω: Μυθιστόρημα, Κατσνιώτης (1999).

Δόξα και Δάκρυ:  Η ιστορία των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων σε αντιπαράθεση με τις πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις της εποχής τους, Πατάκης (2000).

Στα δύσκολα σε θέλω: Μυθιστόρημα, Καστανιώτης (2001).

Το μαύρο κουτί: Μυθιστόρημα, Καστανιώτης (2003).

Γράμματα στον Παράδεισο: Επιστολές, Καστανιώτης (2004).
24 Δευτερόλεπτα: Μυθιστόρημα, Καστανιώτης (2007).
Η Τελευταία Καληνύχτα : Μυθιστόρημα, Καστανιώτης ( 2008)
12- Ομαδικό Μυθιστόρημα : Εμπειρία Εκδοτική ( 2010)
Η Κυρία Μέλπω : Μυθιστόρημα, Εμπειρία Εκδοτική ( 2011)
Η Αφροδίτη της Ανάφης : Μυθιστόρημα , Εμπειρία Εκδοτική ( 2013)
Πολεμικές Αποζημιώσεις και Κατοχικό Δάνειο : Έρευνα γύρω από τα χρέη της ναζιστικής Γερμανίας προς την Ελλάδα, Εκδόσεις "Παρασκήνιο"( 2014)
Άσπρο Πουκάμισο και Κόκκινα Παπούτσια: Μυθιστόρημα, Εκδόσεις Entypois (2016)
Βουλευτή να σε πει η μάνα σου (Θεατρικό- Εκδόσεις "Βακχικόν", 2018 )
Ημερολόγια ( σε τρία Μέρη) 1. Ο Σεισμός  2. Η Κατάθλιψη ( σε συνεργασία με την κόρη του Παυλίνα) και 3. Η Πολιτική . ( Εμπειρία Εκδοτική 2018)
My Way. Λεύκωμα με  συνεντεύξεις 37 σύγχρονων προσωπικοτήτων της Ναυτιλίας και της Επιχειρηματικότητας.( Εκδόσεις Vaporia -2021)

 

ΕΞΩΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ - ΗΟΒΒΙΕS

 • Αθλητής Στίβου του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου. Δεύτερος Πανελληνιονίκης Παίδων στη σφαιροβολία (1963), τρίτος στον ακοντισμό (1962) και πρώτος των Πανελληνίων Μαθητικών Αγώνων Στίβου στη σφαιροβολία (1962).
 • Mουσικός σε νεανικά συγκροτήματα 1965-1970.
 • Συνθέτης και Στιχουργός με συμμετοχές στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.
 • Οδηγός αγώνων αυτοκινήτου – Πρώτος στο Ράλλυ Τύπου (1977).

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ - ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

1970 - 1972:  Εκπλήρωση Στρατιωτικών Υποχρεώσεων (27 μήνες στο Σώμα Ιππ. - Τ/Θ).

1972:  Εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος»: Συντάκτης Εξωτερικών Ειδήσεων

 

1974- 1982:  Eφημερίδα «Καθημερινή»: Συντάκτης Εξωτερικών Ειδήσεων - Τηλεοπτική Στήλη – Δισκοκριτική.

1975:  Περιοδικό «4 Τροχοί», ΕΡΤ – Ραδιοφωνία: Προϊστάμενος Βάρδιας Ξενόγλωσσων Δελτίων, Περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ»: Χρονογράφος.

1976:  Περιοδικό «Ήχος και Hi-Fi».

1977- 1992 :  ΕΡΤ – Τηλεόραση: Παρουσιαστής Δελτίων Ειδήσεων - Σχολιαστής Αγώνων Αυτοκινήτου και αθλητικών γεγονότων - Παρουσιαστής της Εκπομπής «Μία ταινία – Μία Συζήτηση», Περιοδικό «Pop και Rock»: Δισκοκριτική / Συνεντεύξεις.

1980:  ΕΡΤ 1 – Τηλεόραση: Προϊστάμενος του Αθλητικού Τμήματος - Παραγωγός

Μεγάλων Αθλητικών Διοργανώσεων.

1981:  ΕΡΤ 1 – Τηλεόραση: Σχεδιασμός / Εκτέλεση Παραγωγής Μεγάλων Αθλητικών Γεγονότων.

1982- 1987 :  Εφημερίδα «Βραδυνή»: Σχολιογράφος / Υπεύθυνος Ύλης Αθλητικού Τμήματος.
ΕΡΤ 1 – Τηλεόραση: Σχεδιασμός / Οργάνωση / Εκτέλεση Παραγωγής των Πανευρωπαικών Αγώνων Στίβου της Αθήνας .

1983:  Περιοδικό «Κόσμος του Τέννις»: Διευθυντής και Υπεύθυνος Επικοινωνίας.
ΕΡΤ-1 : Σχεδιασμός / Οργάνωση / Εκτέλεση Τηλεοπτικής Παραγωγής Τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης Αμβούργο – Γιουβέντους.

1984:  ΕΡΤ 1 – Τηλεόραση: Αρχηγός Αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του

          Los Angeles.

1985:  ΕΤ - 1: Παραγωγός Πανευρωπαικών Αγώνων Κλειστού Στίβου στο Σ.Ε.Φ.

          ΕΤ – 2: Προϊστάμενος Αθλητικού Τμήματος.

1986:  ΕΤ – 1: Οργανωτής / Συμπαρουσιαστής στα «Κυριακάτικα», με την Έλενα Ακρίτα.

1987:  Εφημερίδα «24 Ώρες»: Σχεδιασμός / Διευθυντής Σύνταξης.

1988:  Ραδιοφωνικός Σταθμός «Αθήνα 9.84»: Παρουσιαστής Πρωινής Ζώνης  7-10, ΕΤ – 1: Αρχισυντάκτης / Παρουσιαστής της Καθημερινής Εκπομπής «Μαζί και Σήμερα», με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Σεμίνα Διγενή, Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Αρθρογράφος.

1989:  Ραδιοφωνικός Σταθμός «Sky»: Παρουσιαστής Πρωινής Ζώνης, με την Πηνελόπη Γαβρά.
MEGA: Διευθυντής Αθλητικών Εκπομπών και Ειδήσεων.

1989 : Καθηγητής Δημοσιογραφίας ( ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ)

1990:  Φάκελος Υποψηφιότητας της Αθήνας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996: Επικεφαλής του Τομέα Τεχνολογίας και Οπτικοακουστικών Μέσων - Σχεδιασμός του Διεθνούς Ραδιοτηλεοπτικού Κέντρου και του Συστήματος Κέντρων Τύπου - Σχεδιασμός της Τηλεοπτικής Κάλυψης όλων των Ολυμπιακών Αθλημάτων, Επικοινωνία / Σχεδιασμός / Εκτέλεση της Παραγωγής των Ειδικών Εκδηλώσεων Υποστήριξης της Υποψηφιότητας και της Μεγάλης Γιορτής της 3ης Μαρτίου 1990, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με το Βαγγέλη Παπαθανασίου.

1991:  Ραδιοφωνικός Σταθμός «Αθήνα 9.84»: Επικεφαλής πρωινής ζώνης.

           ΕΤ 1:  Αρχισυντάκτης / Παρουσιαστής Δελτίων Ειδήσεων  και Ζωντανών Εκπομπών, Τηλεοπτική Παρουσίαση των Πολύωρων Τηλεοπτικών Μεταδόσεων για τον Πόλεμο του Περσικού Κόλπου - Σχεδιασμός / Συντονισμός της Πρώτης Παγκόσμιας Χρησιμοποίησης της Τεχνολογίας του Ευρωπαικού Συστήματος Υψηλής Πιστότητας (High Definition) στο Άθλημα των Καταδύσεων με τη Χρήση Αυτοκινήτου Εξωτερικών Μεταδόσεων της Ευρωπαικής Κοινότητας .

          Οργανωτικός / Εκτελεστικός Παραγωγός των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Κολύμβησης / Υδατοσφαίρισης / Καταδύσεων. 

          Οργανωτικός / Εκτελεστικός Παραγωγός των Μεσογειακών Αγώνων.


1992:  Ραδιοφωνικοί Σταθμοί «ΩΧ Εφ Εμ (94,4)» και «Ράδιο Φάρος Πατρών»: Σχεδιασμός / Οργάνωση.
Επίσκεψη του αμερικανού προέδρου George Bush στην Αθήνα: Υπεύθυνος / Συντονιστής της Τηλεοπτικής Κάλυψης.

Συναυλία του Frank Sinatra (Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας): Γραφείο Τύπου / Επικοινωνίας / Προβολής / Δημοσιότητας.
Ιδιωτική Μεταλυκειακή Εκπαίδευση: Καθηγητής Δημοσιογραφίας, Επικοινωνίας και Αγωγής του Λόγου. 

NEW CHANNEL: Διευθυντής Ειδήσεων / Παρουσιαστής Κεντρικού δελτίου, με τη Μένυα Παπαδοπούλου
Εφημερίδα «Ελεύθερος»: Αρθρογράφος.

1994:  ΕΤ 1: Αρχισυντάκτης Πρωινής Ζώνης.

Περιοδικό Madame Figaro: Σύμβουλος Επικοινωνίας – Τύπου – Εκδηλώσεων.

1995:  NETHOLD (FilmnetSupersportK TV): Διευθυντής Επικοινωνίας (Δημόσιες Σχέσεις - Γραφείο Τύπου – Εκδηλώσεις).

1996:  Ραδιοφωνικός Σταθμός «Αθήνα 9.84»: Σύμβουλος Επικοινωνίας.
Σύνδεσμος Δημοτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών: Υπεύθυνος Επικοινωνίας της προσπάθειας συνεργασίας μεταξύ των σταθμών - Οργανωτής του 1ου Διαδημοτικού Συνεδρίου για τη Ραδιοφωνία.
Υποψηφιότητα της Αθήνας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004: Επιτελική Ομάδα - Συμβολή στη Σύνταξη του Φακέλου - Σχεδιασμός / Οργάνωση / Εκτέλεση Παρουσίασης της Υποψηφιότητας στην Επιτροπή Αξιολόγησης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

1997:  Μεσογειακοί Αγώνες SPECIAL OLYMPICS (παιδιών με νοητική υστέρηση):Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας.

1997:  Εφημερίδα «Αθηναϊκή»: Σχολιογράφος / Αρθρογράφος.
Περιοδικό CRASH: Διευθυντής.
Εφημερίδα «Βραδυνή»: Διευθυντής Αθλητικού Τμήματος.
Εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής»: Διευθυντής.

1998:  Ραδιοφωνικός Σταθμός «COOL 987»: Διευθυντής.
Περιοδικό «9 Μήνες +»: Σχεδιασμός Επικοινωνίας / Προβολής / Δημοσιότητας.

Διεθνές Ραδιοτηλεοπτικό Κέντρο (IBC) στο Ολυμπιακό Στάδιο: Συντάκτης της Μελέτης Κατασκευής.

1999:  Εταιρία INTERSAT / INTERACTIVE: Μελέτη / Σχεδιασμός / Σύνταξη του

          Φακέλου Υποψηφιότητας και Κατάθεσή του για την Απόκτηση Άδειας

Εκπομπής Ψηφιακής Δορυφορικής Τηλεόρασης.
Τηλεοπτικός Σταθμός «SEVEN»: Γενικός Διευθυντής.Κεντρικός Παρουσιαστής του Ειδησεογραφικού Δελτίου " Με Σηκωμένα τα Μανίκια".
Ραδιοφωνικός Σταθμός «SPRINT FM»: Σύμβουλος Αθλητικού Προγράμματος.

2000:  Ιδιωτική Σχολή Δημοσιογραφίας «Sport College»: Διευθυντής Σπουδών.
Εφημερίδα «ΧΩΡΑ της Κυριακής»: Διευθυντής Σύνταξης.
Ραδιοφωνικός Σταθμός «ΧΡΩΜΑ»: Διευθυντής προγράμματος.
Διαδικτυακές Πολιτικές Συνεντεύξεις και Ε-Debates (οργανώθηκαν για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τις εθνικές εκλογές):. Διευθυντής / Οργανωτής.

2001:  OEOA «ΑΘΗΝΑ 2004»: Σύμβουλος Διεύθυνσης Επικοινωνίας.

Ραδιοφωνικός Σταθμός «PROFIT»: Γενικός Διευθυντής.

Εφημερίδα Traffic : Σχεδιασμός/ Διεύθυνση Σύνταξης

Διευθυντής Δημοσιογραφικής Σχολής "Sport College" ( New York College)

2002:  ΟΕΟΑ «ΑΘΗΝΑ 2004»: Σύμβουλος Διεύθυνσης Τύπου Αγώνων.

Τηλεοπτικός Σταθμός «TEMPO»: Παραγωγός / Παρουσιαστής Πρωινής Εκπομπής «Ό,τι Ξημερώσει» (Αύγουστος).

Δημοτικές/Νομαρχιακές Εκλογές: Εξελέγη πρώτος Νομαρχιακός Σύμβουλος Αθηνών – Πειραιώς με το Συνδυασμό υπό τον Γιάννη Τζανετάκο.

2003:  Τηλεοπτικός Σταθμός «Κανάλι 10»: Διευθυντής Προγράμματος - Παραγωγός / Παρουσιαστής της Καθημερινής Εκπομπής «Υπάρχει Λόγος Σοβαρός» - Παραγωγός / Παρουσιαστής της Καθημερινής Εκπομπής «ΜΕΤΡΟ».

2004:  Βουλευτικές Εκλογές: Εξελέγη Βουλευτής Α΄Αθηνών (Νέα Δημοκρατία)

2004 : Συνταξιοδότηση

2007 :  Βουλευτικές Εκλογές : Δεν εξελέγη Βουλευτής της Α΄. Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

2007 : Διευθυντής Σχολής Δημοσιογραφίας "ΟΜΗΡΟΣ"

2008  : Σύμβουλος Έκδοσης της εφημερίδας ΧΩΡΑ

2009 : Βουλευτικές Εκλογές: Πρώτος επιλαχών με το ΛΑ.Ο.Σ. στην Α΄. Αθηνών.

2010 : Δημοτικές / Περιφερειακές Εκλογές: Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με την παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη

2012 : Σύμβουλος Έκδοσης Περιοδικού CRASH

2012 : Πρώτος επιλαχών με το ΛΑ.Ο.Σ στην Α΄. Αθηνών

2012 :  Παραγωγός - Παρουσιαστής της καθημερινής Ειδησεογραφικής εκπομπής "Τα Πάντα Ρει" στο ART tv.

 2014 : Δημοτικές / Περιφερειακές Εκλογές: Επανεξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με την παράταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Τον Μάρτιο του 2015, ανεξαρτητοποιήθηκε με το Χρήστο Τεντόμα και τον Θάνο Πλεύρη και δημιούργησαν δική τους παράταξη με όνομα " Η Αθήνα Είμαστε Εμείς".

2015 :  Υποψήφιος βουλευτής στην Α Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία και στις δυο αναμετρήσεις. Δεν εξελέγη.

2016 : Υπεύθυνος της Διαχρονικής Βιβλιοθήκης του Εκδοτικού Οίκου Εμπειρία – Σμυρνιωτάκης .


 
        
 
©2004-2024 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::