Αρχική > Αρχείο Φωτογραφιών > Το Πριν

 

1948 : το πολύ πριν... (2 ετών) 

 

1962: Γυμναστήριο Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

Οι 16χρονοι και 15χρονοι ρίπτες (σφαιροβόλοι, δισκοβόλοι, ακοντιστές) της παιδικής ομάδας του συλλόγου. Ανάμεσά τους δυο φίλοι και συμμαθητές που σήμερα συνεργάζονται στο πολιτικό πεδίο: Πρώτος, όρθιος από αριστερά ο Ανδρέας Καραμάνος (σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας) και τρίτος ο σημερινός βουλευτής της Α΄Αθηνών Δημήτρης Κωνσταντάρας.

 

 

1972:Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ίλης ανακτορικής φρουράς, όπου υπηρέτησε τη θητεία του

 

 

 Απο το γάμο του 22/10/1973

 

 

με το γιο του Λάμπρο

 

 

Από την εκπομπή «Μια Ταινία- Μια Συζήτηση», που στα τέλη της δεκαετίας του ’70 προβαλλόταν στην ΕΡΤ με τεράστια επιτυχία. Eίχαν επιλέξει το Δημήτρη Κωνσταντάρα να διευθύνει τη συζήτηση αρκετές φορές και στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η συζήτηση είχε θέμα « Τα είδωλα», ύστερα από την προβολή μιας ταινίες με τον Έλβις Πρίσλευ. Συμμετείχαν – όπως φαίνεται και στη φωτογραφία- μεταξύ άλλων, ο Κώστας Πρετεντέρης, η Κάτια Δανδουλάκη ( στην πρώτη μας συνάντηση και γνωριμία), η Μάρθα Βούρτση, ο Τόλης Βοσκόπουλος , η Ροζίτα Σώκου και ο Γιώργος Λεφεντάριος.

  

 

Στο πολιτικό γραφείο του Παναγιώτη Κανελλόπουλου, το 1976, στη σημαντικότερη συνέντευξη που είχε πάρει μέχρι τότε στην καριέρα του για την «Καθημερινή».

 

 

 

Στο παρκάκι, μπροστά από τον «Μαγεμένο Αυλό», με το Μάνο Χατζιδάκι στη μία και μοναδική συνέντευξη που του έδωσε για την «Καθημερινή», το 1977 ή 78 και η οποία του «άφησε» τόσα πολλά ώστε "τόλμησε" να γράψει γράμμα στον μεγάλο συνθέτη στο βιβλίο του «Γράμματα στον Παράδεισο».

 

 

 

Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης 1972 . Μόλις έχει βραβευτεί για το τραγούδι

«Στην Οδό Σταδίου» που είχε ερμηνεύσει η Καίτη Χωματά και βρίσκεται στο πάλκο, δίπλα στον Άλκη Στέα και τους «Νοστράδαμος». Άκρη δεξιά, δίπλα στη Δέσποινα Γλέζου, ο αδικοχαμένος «Τσάρλυ» - Ιπποκράτης Εξαρχόπουλος. 

 

 

Με το μικρόφωνο της ΕΡΤ  στα χέρια, σε εορταστική εκδήλωση στο Χίλτον, το 1979, παρουσία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος του κάνει δήλωση. Από την άλλη πλευρά, με το μικρόφωνο της ΥΕΝΕΔ στο χέρι, η Νίνα Βλάχου. Στο βάθος φαίνεται μόλις ο Μιχάλης Λιάπης και δεξιά, η δημοσιογράφος Ελένη Μπίστικα. 

  

 

1984: Los Angeles, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων, στους δρόμους της πόλης

 

 

Στην παρουσίαση του προγράμματος του MEGA, λίγο πριν βγει στον αέρα το 1989, με τη Λιάνα Κανέλλη και τον Φρέντυ Γερμανό.

 

 

 

Άλλο ένα γραφείο... 

 

 

  Μέρες ραδιοφώνου : PROFIT FM
 
 
Φεβρουάριος 1999. Παρουσίαση του βιβλίου του "Απόψε θα σου ορκιστώ πως σ' αγαπάω", μαζί με την Κάτια Δανδουλάκη, το Νίκο Κωνσταντόπουλο, το Γεράσιμο Αρσένη και τη Μάρω Κοντού.

 

 

 

2002: Η Πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων στον Γιώργο Τράγκα

 
        
 
©2004-2024 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::