Αρχική > Πολιτική Δραστηριότητα 2004-2007 > Νέα - διάφορα > Σχόλια του Βουλευτή > Θράκη

Η Πρόεδρος της Βουλής κυρία Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα δέχθηκε ομάδα δημοσιογράφων από τη Θράκη, οι οποίοι επισκέφθηκαν το ελληνικό Κοινοβούλιο προσκεκλημένοι της βουλευτού Ροδόπης κυρίας Χρυσάνθης Μανωλιά.


Η κυρία Μπενάκη-Ψαρούδα, αφού καλωσόρισε με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα τους εκπροσώπους των ακριτικών ΜΜΕ και συζήτησε μαζί τους θέματα της περιοχής τους, αναφέρθηκε στο έργο της εθνικής Αντιπροσωπείας, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την επίσκεψη των δημοσιογράφων, που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους χώρους, τις υπηρεσίες και τα πρόσωπα που ασκούν τη νομοθετική εξουσία και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Ο βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντάρας συναντήθηκε στο Εντευκτήριο της Βουλής με τους Θρακιώτες πρώην συναδέλφους του στη δημοσιογραφία, συζήτησε μαζί τους, ανανέωσε το ραντεβού με τη Θράκη για την Άνοιξη στην Ορεστιάδα και έκανε δηλώσεις στα τοπικά κανάλια.

 Οι δημοσιογράφοι απο την Κομοτηνή, έδωσαν στο βουλευτή ένα φύλλο της καθημερινής εφημερίδας "Ο Χρόνος"

 
        
 
©2004-2025 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::