Αρχική > Αρχείο Φωτογραφιών > Το Τώρα > ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2005

 

Διαβούλευση του βουλευτή με τον Β΄. Αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Σούρλα, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ολομέλειας.

Με τον Α΄. Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Σωτήρη Χατζηγάκη , στα έδρανα του Προεδρείου της Βουλής, λίγο πριν από την εκφώνηση των επίκαιρων ερωτήσεων

Με τους συναδέλφους  Σταύρο Δαιλάκη και Έλενα Κουντουρά, εν αναμονή της έναρξης μιας συνεδρίασης.

Η ομιλία του Δημ. Κωνσταντάρα έχει μόλις τελειώσει. Ο βουλευτής κατεβαίνει στη θέση του ,ο υπουργός Υγείας Νικήτας Κακλαμάνη τον συγχαίρει χαμογελαστός και του λέει : « Ωραία φράση στην αρχή. Θα τη χρησιμοποιήσω». Τι είχε πει ο βουλευτής; « Μα είναι δυνατόν να χαρακτηρίζει ο κ. Βενιζέλος «Επικοινωνιακό Αντιπερισπασμό» ένα νομοσχέδιο τόσο ενδιαφέρον και τόσο απαραίτητο για την Υγεία; Και σε τι να κάνει αντιπερισπασμό ο υπουργός μέσ’ τον Αύγουστο ; Στα άλλα νομοσχέδια που έφερνε συνεχώς η κυβέρνηση στην προσπάθεια να κάνει τη δουλειά της; Και τι θα πει « νομοσχέδιο εν πολλοίς ανώδυνο»; Τι θα ήθελε να είναι ένα νομοσχέδιο ο κύριος Βενιζέλος; Επώδυνο; Οδυνηρό; Να του τρέχουν αίματα;» 

Απορεί ο βουλευτής, μιλώντας στην Ολομέλεια;  « Γιατί διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ο κ. Λεβέντης για το ασυμβίβαστο των ιατρών βουλευτών ; Μόνο για τους ιατρούς είναι …ασυμβίβαστο το «ασυμβίβαστο»; Για όλους τους άλλους επαγγελματίες δεν είναι;»

Από την ομιλία του Δημήτρη Κωνσταντάρα για τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας :

« Μα τι νομοσχέδιο είναι αυτό, ρωτάει ο κ. Βενιζέλος, που δεν αλλάζει τίποτα στον κόσμο; Μα τι μου λέτε; Πρέπει να αλλάζει τον κόσμο ένα νομοσχέδιο για να είναι καλό; Και πόσες φορές θ αλλάξει τέλος πάντων αυτός ο κόσμος;»

 

Μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Στη Βουλή, στο διάλειμμα μιας συνεδρίασης, με τη βουλευτή Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη και τον Υφυπουργό Μεταφορών Τάσο Νεράντζη

 
        
 
©2004-2022 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::