Αρχική > Βιβλία > Ημερολόγια
Δυο θαυμάσιοι, περιεκτικοί και απόλυτοι γνώστες του αντικειμένου τους ομιλητές – ο Σάββας Τσιτουρίδης και ο Μάκης Χουλιάρας - τα ¾ της οικογένειας Κωνσταντάρα επί σκηνής με διαφορετικούς ρόλους, ένα «ευρέος φάσματος» κύρους και εμπειρίας ακροατήριο, όλα σε μια λιτή και ποιοτική εκδήλωση συνόδευσε την πρώτη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Κωνσταντάρα «Ημερολόγια» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Εντύποις», την Παρασκευή, 11 Μαίου, στο Polis Art Café στην Αθηναϊκή Στοά του Βιβλίου.


Στο ακροατήριο από το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη μέχρι τη συγγραφέα των μεγάλων επιτυχιών Λένα Μαντά, από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Βαγγέλη Αντώναρο μέχρι τον ηθοποιό Ντίνο Καρύδη, από τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο ως τη δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή Νατάσα Ράγιου και τον πρόεδρο του Οίκου Ναύτου, δικηγόρο και διακεκριμένου αγωνιστή για τα Δικαιώματα των Αναπήρων Βαγγέλη Αυγουλά.


Ο συγγραφέας, προσωπικός φίλος και του Σάββα Τσιτουρίδη (συνυπηρέτησαν μάλιστα στη Βουλή το 2004) και του Γεράσιμου Χουλιάρα, γράφει σε μιαν ανάρτησή του: «Τα "Ημερολόγια" είναι ένα βιβλίο για "διάβασμα". Λέει κάποια πράγματα. Αν ΔΕΝ σάς ενδιαφέρει, θα το καταλάβετε από τις πρώτες δέκα σελίδες. Αλλιώς, θα το διαβάσετε όλο».Ημερολόγια
 
        
 
©2004-2024 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::