Αρχική > Βιβλία > Η Κυρία Μέλπω
Η μυθιστορηματική ζωή της κυρίας Μέλπως κρύβει μυστικά. Εκπλήξεις, ανατροπές, χρήμα, έρωτα, πάθος, εκδίκηση, θάνατο, πολλά, πάρα πολλά ερωτηματικά…Και η όμορφη, ώριμη γυναίκα θα αποδειχτεί ότι δεν ήταν τελικά αυτή που φαινόταν.Μια εξηντάχρονη, όμορφη, κομψή και γλυκομίλητη γυναίκα φτάνει «από το πουθενά» σ’ ένα παραθαλάσσιο χωριό της Κορινθίας, εγκαθίσταται, γνωρίζεται με τους κατοίκους, κάνει φιλίες, γίνεται αγαπητή σε όλους, ενσωματώνεται, ώσπου ένα πρωί συλλαμβάνεται αιφνιδιαστικά από αστυνομικούς, ένστολους και «μυστικούς», ενώ πίνει τον καφέ της κοντά στη θάλασσα.

Η σύλληψή της αναστατώνει το χωριό. Όλοι αρχίζουν τις προσπάθειες να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει. Τι τελικά ήταν, αλλά και ποια ήταν αυτή η όμορφη και καλοστεκούμενη γυναίκα;

Τι είχε κάνει;

Γιατί τη συνέλαβαν έτσι αιφνιδιαστικά;

Ποιο ήταν το παρελθόν της;

Ποια τα μυστικά της;

Ποιες «σκιές» την κυνηγούσαν;

Στην πορεία, αποκαλύπτεται μια επεισοδιακή διαδρομή από την Αλεξάνδρεια στην Κωνσταντινούπολη, στην Αυστραλία, με επιστροφή στην Τουρκία και μετά στο «καταφύγιο», την Ελλάδα, μια πορεία που σημαδεύεται από εντυπωσιακά γεγονότα. Μια σειρά από δραματικές ιστορίες, πάντα με την ίδια πρωταγωνίστρια.


 
1.   Παρουσίαση της "Κυρίας Μέλπως" (23/12/2010)

 
 
        
 
©2004-2024 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::