Αρχική > Βιβλία > Η Τελευταία Καληνύχτα > Παρουσίαση του βιβλίου στη Θεσσαλονίκη
Με πολύ κόσμο στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, με χιούμορ από τον Χάρρυ Κλυν, εύστοχες παρατηρήσεις από τους βουλευτές Κώστα Γκιουλέκα και Ανδρέα Λοβέρδο, ενδιαφέρουσες επισημάνσεις από τους Βαγγάλη Πλάκα και Κέιμη Κρυωνά, μια συγκινητική νότα από τον Βαγγέλη Αυγουλά έγινε η παρουσίαση της "Τελευταίας Καληνύχτας" του Δημήτρη Κωνσταντάρα στη Θεσσαλονίκη.
 
Είχε προηγηθεί ένας γλυκύτατος οπτικοακουστικός πρόλογος για το βιβλίο, φτιαγμένος αριστοτεχνικά από την Παυλίνα Κωνσταντάρα και ένας σύντομος, εύστοχος και πολύ "συναδελφικός" χαιρετισμός από τον Υπουργό Μακεδονίας Μαργαρίτη Τζίμα για το συγγραφέα με τον οποίο συνηπήρξαν επί 4 χρόνια στα έδρανα της Βουλής.
 
Στη σύντομη παραμονή του στη Θεσσαλονίκη για την προώθηση του βιβλίου και της παρουσίασης, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας πρόλαβε και εμφανίστηκε και στα δυο τηλεοπτικά κανάλια της συμπρωτεύουσας (ΕΤ-3 και TV-100), είχε ζωντανή παρουσία σε δυο ραδιοφωνικούς σταθμούς (Δημοτικό και ΕΡΑ) και μίλησε τηλεφωνικά σε 3 ακόμη!
 
Η διοργάνωση ήταν του Υπουργείου Μακεδονίας/ Θράκης, με υπεύθυνη την κυρία Νούλα Στογιαννίδου, με τη συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με υπεύθυνη την κυρία Ράνια Βουργουντζή. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την ταυτόχρονη διεξαγωγή άλλων 2 σημαντικών εκδηλώσεων αλλά και της τελετής λήξης και βραβεύσεων του φεστιβάλ Κινηματογράφου, στη Θεσσαλονίκη, το θαυμάσιο αμφιθέατρο της Τράπεζας Πειραιώς στα "Λαδάδικα" ήταν σχεδόν γεμάτο.
 
 
        
 
©2004-2022 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::