Αρχική > Βιβλία > Η Τελευταία Καληνύχτα > Παρουσίαση του βιβλίου στην Κατερίνη
Η "Τελευταία Καληνύχτα" και η χαμένη γενιά του Πολυτεχνείου...
 
Με ιδιαίτερη επιτυχία έγινε την Κυριακή, 23 Νοεμβρίου στο βιβλιοπωλείο Νέστωρ της Κατερίνης η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Κωνσταντάρα «Η Τελευταία Καληνύχτα...». Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε μπροστά σε πολυπληθές ακροατήριο, με βασικό ομιλητή τον συντοπίτη μας δημοσιογράφο-συγγραφέα Θεοχάρη Μπικηρόπουλο, ο οποίος κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού, κάνοντας κρίσιμες παρατηρήσεις για την υπόθεση και τους χαρακτήρες του μυθιστορήματος.

Επιπλέον, μέσα από μία πρωτότυπη διαδικασία ο κ. Μπικηρόπουλος περιέγραψε την ταυτότητα του μυθιστορήματος παίρνοντας επί τόπου συνέντευξη από τον συγγραφέα. Για το πλούσιο βιογραφικό του Δημήτρη Κωνσταντάρα μίλησε ο φιλόλογος-ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου Νίκος Νέστορας.

Το βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη, είναι ένα μυθιστόρημα-απόπειρα του συγγραφέα να αποτιμήσει τη χαμένη γενιά του Πολυτεχνείου, στην οποία εν πολλοίς ανήκε ο ίδιος και η παρέα του.

Μετά το τέλος της παρουσίασης, ο συγγραφέας υπέγραψε βιβλία και συζήτησε για αρκετή ώρα με το αναγνωστικό κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση. Ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης Ζήνων Σατραζέμης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Άννα Αθανασάκη, ο Πρόεδρος της ΔΕΔΑΚ Θανάσης Λιακόπουλος και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής μας. Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο των ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΩΝ 2008.
 
        
 
©2004-2022 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::