Αρχική > Βιβλία > Η Αφροδίτη της Ανάφης > Παρουσίαση της "Αφροδίτης της Ανάφης"
Η παλιά Δημοτική Αγορά της Κυψέλης άνοιξε για την παρουσίαση της "Αφροδίτης της Ανάφης".

Ζωντάνεψε η Φωκίωνος Νέγρη και η πανέμορφη γειτονιά της Κυψέλης - με τα χίλια δυο προβλήματα σήμερα - από την έξυπνη σκέψη του συνάδελφου Δημήτρη Κωνσταντάρα να παρουσιάσει το βιβλίο του μέσα στην ανακαινισμένη δημοτική αγορά.

Η «Αφροδίτη της Ανάφης» από την Εμπειρία Εκδοτική είναι μια πραγματική ιστορία για μια πραγματική γυναίκα της γειτονιάς. Υπήρξε. Έζησε ανάμεσά μας. 

Το βιβλίο αυτό προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει όταν μια «κανονική, λαϊκή γυναίκα», γίνεται ηρωίδα της κοινωνίας, χωρίς να το θέλει. Χωρίς να το ξέρει. 

Ο συγγραφέας με την πρόεδρο Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Θάνου

Οι δημοσιογράφοι και συγγραφείς Ειρήνη Νικολοπούλου και Γιώργος Δουατζής καθώς και ο καθηγητής Νίκος Σκουλάς, πρώην υπουργός και πρώτος Γενικός Διευθυντής του MEGA, μίλησαν για την χωρίς έμπνευση κοινωνία μας, για την ανάγκη καλύτερων ανθρώπινων σχέσεων, για τη σχέση τους με τον Δημήτρη Κωνσταντάρα στη δουλειά και τη ζωή και για το τι σημαίνει να γράφεις βιβλία σήμερα, στη μέση της «Μεγάλης Κρίσης».  Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Αθηνά Δόμβρου διάβασε, με το δικό της τρόπο, μικρά αποσπάσματα.

Ο συγγραφέας με την κόρη του Παυλίνα και την ηθοποιό Αθηνά Δόμβρου

Από το blog Eirinika.gr, της Ειρήνης Νικολοπούλου για την πρώτη παρουσίαση, στις 9 Ιουλίου.
 
        
 
©2004-2021 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::