Αρχική > Διάφορες ειδήσεις > Η AVON υποστηρίζει την εκσρατεία κατά του καρκίνου του μαστού
Η εταιρία καλλυντικών AVON - η οποία φέτος κλείνει 120 χρόνια ζωής- είναι ο κύριος χορηγός - βοηθός στην προσπάθεια της Ελληνικής αντικαρκινικής εταιρίας να ευασθητοποιήσει τις γυναίκες όσον αφορά στην πρόληψη του καρκίνο του μαστού. Το μουσείο Κυκλαδικής τέχνης φιλοξένησε την εκδήλωση στην οποία η AVON παρουσίασε το νέο μηχάνημα το οποίο δώρισε στην Ελληνική αντικαρκινική εταίρια, καθώς και τη συνέχεια της παράδοσης - παραλαβής της ροζ κορδέλας για την ελπίδα, κορδέλα που ταξιδεύει ανα τον κόσμο απο γυναίκα σε γυναίκα, οι οποίες έχουν προσβληθεί απο τη νόσο και έχουν κερδίσει τη μάχη. Στην εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος της Ελληνικής αντικαρκινικής εταιρίας κύριος Σταύρος Μπεσμπέας, καθώς και ο χειρουργός μαστού και διευθυντής τησ κλινικής μαστού στον Αγιο Σάββα κύριος Ευάγγελος Φιλόπουλος, ο οποίος εξήγησε αναλυτικά την εξέταση που γίνεται με το νέο αυτό μηχάνημα και πως μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλές γυναίκες απο διάφορους χώρους, γυναίκες ευαισθητοποιημενες για τον καρκίνο του μαστού. Η Πέμυ Ζούνη, η Κατερίνα Διδασκάλου και πολλές άλλες κυρίες που δέχθηκαν την πρόσκληση και παρακολούθησαν την εκδήλωση με ενδιαφέρον. Ο βουλευτής συζήτησε με τον πρόεδρο κύριο Μπεσμπέα και δεσμεύτηκε να επικοινωνήσουν και να βοηθήσει όπως μπορεί το ίδρυμα.
 
 
Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας φορώντας στο λαιμό την ροζ κορδέλα της ελπίδας, μαζί με την υπεύθυνη HR της AVON Μίρκα Νεμφάκου.
 
 
Με την κόρη του Παυλίνα
 
        
 
©2004-2019 Created and Powered by EXIS I.T. - Designed by ::ittech.gr::